Наставникът на Арда Николай Киров коментира изтегления днес жребий за турнира Купата на конференциите. Тимът на Арда ще играе с израелския Апоел Беер-Шева. Първата среща е на 22 юли в Кърджали, а реваншът на 29 юли.

Г-н Киров, коментара за изтегления днес жребий.

- Безспорно тежък жребий, знаете, че бяхме непоставени в тази група и затова противниците бяха доста сериозни. Отборът на Апоел Беер-Шева преди няколко години отстрани Лудогорец. Ние обаче ще направим наше си разузнаване. Имал съм възможност да гостувам на отбор от Израел и знам, че там гостуванията са много трудни за игра. Към това ще трябва да се адаптираме по най-бързия начин, но основната работа е бързо да разузнаем противника, за да можем да запознаем футболистите със силните и слаби страни на Апоел Беер-Шева.

 Отборът започна подготовка преди два дни, как ще протече тя?

- На два етапа ще бъде. Първият е в Момчилград, където ще се работи основно за физика и кондиция. Вторият етап ще е в Банско, където ще се изиграят 4 контролни срещи. Те ще са общо 6 преди мача с Апоел Беер-Шева.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.