Само две от седемте срещи, изиграли се в третия кръг на efbet Лига видяхме 3 или повече попадения. В такива кръгове винаги е трудно да се справим с важния избор на капитан, но поздравленията отиват за всеки от вас, който се е спрял на Иван Тилев от Арда. Полузащитникът на тима от Кърджали бе над всички от уикенда, регистрирайки 14 точки, благодарение на гола и асистенцията си в мача с Ботев Пловдив, първото място в бонусната система и сухата мрежа.

Веднага след него се нареди футболистът на Локомотив Пловдив – Бабакар Дион с 13 точки. Единствената разлика между двамата е в точката за недопуснат гол – „смърфовете“ спечелиха с 2:1 срещу Хебър, с гол и асистенция на полузащитника.

Двама души поделят третата позиция в кръга с по 12 акумулирани точки. Георги Русев се появи от пейката за ЦСКА-1948 при дуела с Лудогорец, но се отчете с гол и асистенция. 12 донесе на своите мениджъри и Юрген Матей от ЦСКА, който асистира за единственото попадение срещу Черно море, записа суха мрежа като бранител, което се оценява на 4 точки и получи първото място в бонусната система на играта.

С по 11 точки завършиха Мартин Кавдански (Ботев Враца), Китан Василев (Пирин) и Алекс Сантана (Лудогорец).

Безплатно в играта на FFStars Bulgaria може се включиш през сайта www.game.fplfm.bg или безплатните приложения за Android тук и iPhone тук. Сезон 22/23 е с най-големите награди досега включително игрова конзола най-ново поколение, смарт часовник, музикални колони и дори оригиналната топка от Световното първенство по футбол в Катар. В секция “Награди” и “Правила” ще може да видиш цялата информация за играта.

Последвай страницата на играта в социалните мрежи тук за повече информация и забавления с Фентъзи efbet лига!