Нападателят на ЦСКА Томи Юрич може да се завърне в група­та точно след два месеца прекъс­ване заради контузия в прасеца. В сряда австралиецът замина с тима за двете му гостува­ния на Арда тази седмица, пише "Тема Спорт".

Въ­зможно е той да седне на пейка­та в един от мачовете, макар на разположение да са още двама централни нападатели - Али Coy и Тони Уот, а и Евандро може да действа на върха на атаката. По-вероятно е това да се случи за битката в неделя. 

Досега 28-годишният Юрич запи­са единствено 13 минути срещу Витоша за първенство (4:0). То­зи мач беше на 5 октомври. Мал­ко след това ЦСКА имаше лагер в Банско заради пауза за национал­ните отбори. Именно по време на заниманията Юрич е получил контузията в прасеца.

Травмата е била доста болезнена, което дълго не позволяваше на австра­лиеца да се готви пълноценно. Сега обаче той е готов за завръ­щане на терена. Все пак може малко да се изчака с пускането му в игра, за да не се рискува излишно. 

С "червените" за двубоите с Арда за­мина и руският офанзивен халф Денис Давидов. Той е бил на те­рена само три пъти този сезон - два в първенството (30 минути при 2:2 с Етър и 14 при 1:2 от Берое) и веднъж за Купата - 56 минути при 3:0 над Локо ГО. В двубоя с втородивизионния тим Давидов вкара гол.