Арда Кърджали информира почитателите на отбора на Николай Киров, че билетите за финала в турнира за Купата на България вече са в продажба. Цените им са: 25 лева за сектор "А" и 15 лева за сектор "Б".

"Фенове на Арда, билетите за финала за Купата на България са пуснати вече в продажба. Касите на Арена Арда ще работят всеки ден до вторник 10:00 до 19:00ч. В деня на мача от 10:00 до 14:00ч. Важно!!! Всички деца до 7-годишна възраст влизат без билет, за другите до 18 години влизат с декларация, която се взима от касите заедно с билета. Всеки, който ще е с дете трябва да има предварително попълнена декларация.

Към момента са отпуснати по 1000 билета за сектор "А" и 1000 за сектор "Б", където ще бъдат настанени феновете на Арда. Цените са следните: Сектор "А" – 25 лв Сектор "Б" – 15 лв. В продажба заедно с билетите е пусната лимитирана колекционерска книжка "Пътят на Арда до финала". Нея може да закупите също на касите на "Арена Арда" с цена 2 лв.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.