Атанас Рибарски, треньорът на Крумовград, изрази своето мнение след загубата на неговия отбор от Арда в Кърджали във втория кръг на efbet Лига. Макар резултатът да не бе в полза на Крумовград, Рибарски остана удовлетворен от представянето на своите играчи, като същевременно посочи области, в които има нужда от подобрение.

"Като мач, имахме периоди, в които отстъпвахме и периоди, в които владеехме инициативата. Като игра съм доволен, но като облик на отбора трябва още работа. Моралното и волевото поведение на играчите беше на ниво и съм доволен от тях," коментира Рибарски.

"Гледайки ситуацията, ще се намери трактовка както за картона, така и за ръката. За мен ръката увеличава обема на тялото, но може би греша според правилника. Претенциите ни бяха за картона на Хюсеинов, а след това за същото нарушение се отсъди по различен начин. Не искам да коментирам и да давам оценка, но има решения, които не мога да си обясня и от предния мач, и сега. Със сигурност ще се намери трактовка да оправдае съдиите, но за мен е необективно," допълни той.

"Днес имахме дебютант. Със сигурност трябва да работим върху връзките между нашите защитници, халфовете и нападателите, както и между самите нападатели. Това трябва да си поставим като задача. Имахме добри ситуации, но не успяхме да отбележим. Надявам се в следващите мачове да поправим това," завърши Рибарски.