Защитникът на Арда Кърджали Пламен Крумов, който бе избран за Играч на мача с Ботев Пловдив, завършил 0:0, показа самочувствие и сподели, че той и съотборниците му мечтаят за класиране в Топ 6.

„Може би имаше лека предстартова треска в нашия отбор, но през второто полувреме успяхме да се мобилизираме и да се отърсим от напрежението. Мисля, че закономерно завърши при равенство. Щеше да бъде по-добре, ако си бяхме отбелязали положенията и бяхме вкарали поне един гол, но пък хубавото е, че запазихме чиста мрежа”, сподели Крумов.

„Аз вече имам богат опит в А група. Имам над 15 години зад гърба си и ако мога така да се изразя – изигравам мача още предишния ден. Гледам нападателите, срещу които ще играя. Треньорите също ни показват силните и слабите страни на противниците. Радвам се, че успях да се справя днес, надявам се да го правя и занапред”, допълни още той.

„Мечтите ни стигат доста далеч, възможностите все още не знаем. Мечтаем за топ 6, защото така със сигурност не можем да изпаднем. Но да не забравяме, че ние сме един млад отбор, който е заедно от няколко дни. В съблекалнята се говори на няколко езика, ще отнеме време”, каза още Пламен Крумов.