Капитанът на Арда Пламен Крумов обяви, че всички в тима искат да зарадват феновете срещу Царско село. Двата тима се срещнаха и миналия сезон във Втора лига, като тогава тимът от столицата записа две победи и в двата мача. 

"Всички в Арда сме мобилизирани да вземем реванш от Царско село за двете загуби миналия сезон във Втора лига", заяви Крумов пред БНР. Срещата е от 18.45 часа и с нея се открива вторият кръг на шампионата и след това се върна на мача с Ботев от предния кръг, което беше официален дебют за тима от Кърджали в елита.

"Срещу Ботев Пловдив не ни достигна един гол, за да спечелим мача си. Надяваме се, че срещу Царско село ще имаме тази възможност и ще спечелим мача си в София. Желанието на всички в клуба е да играем добре и да се утвърдим в елита на родния ни футбол."

"Форматът на първа лига ни дава възможност да атакуваме и челните места при плейофите. Има много време дотогава. Ние трябва да продължим да работим здраво, да следваме своя път и да радваме привържениците на Арда, които ни подкрепят навсякъде в България", заяви Крумов.