Вратарят на Арда Анатолий Господинов бе избран за Играч на мача след добрия си двубой срещу Левски в отложен сблъсък от 7-я кръг на efbet Лига.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Честит празник и на всички българи. В защита бяхме добре, но в атака абсолютно нищо. Имаха една-две ситуации, но успяхме да се справим. Предвид играта, резултатът е справедлив", започна той.

"Надхитряхме се през първата част, двата отбора чакаха грешка. Второто полувреме бе по-отворено, имаха 1-2 ситуации, както и ние на контраатака. Направихме добри мачове срещу ЦСКА и Лудогорец, трябваше да бъдем освободени. Нека не изнагляваме, точката си е точка срещу Левски", продължи стражът на Арда.

"Гледам да съм спокоен и да си върша работата, като помагам на отбора, без значение кой е съперникът. Има израстване в отбора, надиграваме се с топ отборите. Не играем само в защита, играем като равен с равен. Пореден труден мач е срещу Черно море, предстои тежко гостуване във Варна, ако можем да вземем трите точки, ще е супер", завърши Анатолий Господинов.