Арда приема Локомотив София в откриващия мач на 5-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е с начален час 19.00 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно. Съдия на сблъсъка ще е Радослав Гидженов.  
 
Домакините са амбицирани да спечелят и заради 99-ия рожден ден на клуба, който бе отбелязан вчера. Пред наставника на домакините Александър Тунчев няма сериозни кадрови проблеми, като той ще може да разчита на всички футболисти.
 
Локомотив София пристига в Кърдали с най-новото си попълнение Симеон Мечев. Бившият капитан на Берое се присъедини към "железничарите" като свободен агент през седмицата. Тимът от "Надежда" обаче е притиснат от кадрови проблеми. Треньорът Стойчо Стоев е принуден да сглобява състава без контузените Стив Траоре, Красимир Станоев и Ивайло Найденов, които още не са възстановени. 
 
Въпреки нелошия старт на отбора, в клуба отново има напрежение заради призива на феновете на “червено-черните”. Те поискаха от ръководството да смени фирмата, която охранява домакинските мачове, след като срещу Пирин в предишния кръг се стигна и до физически сблъсъци.

подкрепя българския спорт