Арда пуска в продажба абонаментни и членски карти "Аз обичам Арда" за домакинските срещи от efbet Лига и Купата на България за сезон 2022/2023. Картите може да закупите от днес от "Арена Арда" или да се обадите за подробности на тел. 0893 414032.

Цени на абонаментните карти:

Сектор "А" ложе  - 350 лева

Сектор "А" и "В" - 160 лева

ВИП - 2000 лева (включено парко място и кетеринг)

Всеки закупил втора или трета карта за член от семейството(майка, баща, син, дъщеря), получава 20 процента отстъпка за сектора, от който е закупил първата карта.

Досегашните картодържатели могат да запазят своето старо място най-късно до 8 юли, след което то ще бъде пуснато в свободна продажба.

Членските карти "Аз обичам Арда" също ще бъдат пуснати в продажба от днес с цени съответно "Златна карта" 500 лева и "Сребърна карта" 300 лева.

Всеки закупил "Златна карта" получава абонаментна карта за Сектор "А" ложа, лимитиран комплект подаръци с емблемата "Аз обичам Арда", както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.

Всеки закупил "Сребърна карта" получава абонаментна карта за сектор А или В, лимитиран комплект подаръци с емблемата "Аз обичам Арда", както и възможност за изписване на име на гърба на фланелката по желание, както и 10% отстъпка при закупуването на фен артикули.