От днес, 10 август, стартира продажбата на Арда за абонаментни карти за сезон 2020/2021г.

Тази година кампанията ще премине под мотото: „Бъди един от Арда, купи карта, подкрепи отбора“. Чрез специална 3D анимация на официалната трибуна на "Арена Арда", всички фенове на отбора ще могат да видят и уникалното видео, свързано именно с кампанията. Картите може да закупите всеки ден от „Арена Арда“ или да се обадите за повече подробности на тел.0893 414032 – Ерай Салиф. Те ще бъдат валидни както за всички домакински мачове от efbet Лига, така и за срещите от турнира за Купата на България, в които Арда ще бъде домакин.

Цените за абонаментните карти са следните:
Сектор „Б“ – 100 лв
Сектор „В“ – 150 лв
Сектор „А“ – 160 лв
Сектов „А“ ЛОЖИ – 200 ЛВ
Сектор „А“ – ВИП ЛОЖИ 1000 ЛВ

Всеки привърженик на Арда, закупил годишна абонаментна карта, ще може да се възползва от специална отстъпка от 5% за стоки закупени от новия фенмагазин. Преди няколко дни официално бе представена новата екипировка на отбора, която е направена единствено и само по поръчка на клуба.

Ръководството на клуба съобщава, че закупилите абонаментни карти ще са с предимство при влизане на домакинските мачове на отбора. Това се налага след като министерство на младежта и спорта, РЗИ, министерство на здравеопазването, въведоха специални изисквания за допускане на фенове по трибуните, заради епидемичната обстановка в страната от COVID-19. Според тези изисквания във всеки сектор може да има максимум 1000 зрители. Това означава, че: ако за даден сектор има продадени 500 абонаментни карти, в свободна продажба на касите ще бъдат пуснати още 500 билета.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.