Наставникът на Арда Николай Киров, остана разочарован от изпусната победа при равенството 1:1 срещу Локомотив София. Треньорът изтъкна неумението на тима си да използва головите си положения, както и елементарно допуснатите попадения. 

 „Тежък мач, може би заради терена. Не ни достигнаха неща, които за пореден път се получават. Не си завършваме и развиваме атаките добре и допускаме от един удар, един гол. Не си взехме поука и не се възползвахме от предимството си, за да удвоим аванса си. Това беше единствения удар към очертанията на вратата ни и се получи гол“, започна специалистът.

„Когато не сме победили значи целият отбор не изпълни достатъчно добре нещата. Тонислав се включи добре, но трябваше да си използваме преходите много по-добре при 1:0. Допуснахме елементарни грешки“.

„Работи се по селекцията. Ще стане ясно всичко до края на трансферния прозорец. Има доста състезатели, които няма игрови минути, така че е важно да направим повече от една контрола. Другите ще могат да презаредят батериите си“, завърши Киров.