Старши треньорът на Левски Петър Хубчев вече е имал разговор с висшето ръководство на клуба. По време на срещата с босовете специалистът е разяснил вижданията си за зимна селекция, пише вестник "Тема спорт". Той е дал доклад за това какъв тип играчи и на какви постове са му нужни.

Желанието му е поне трима нови да бъдат още на първата тренировка на тима за годината. А не да стане като през лятото, когато на практика щабът на сините беше по-голям от броя на играчите по време на дебютното занимание на Хубчев като треньор на Левски.

От "Герена" са много близо до привличането на Александър Василев от Берое и Деян Лозев от Арда. Разговори между клубовете се водят и се очаква да бъдат финализирани до дни, даже още преди Коледа. Двамата ще са алтернатива на бековете Иван Горанов и Живко Миланов.

Левски ще извади пари и за взимането на качествен халф. "Сините" имат набелязан холандец. Освен това те продължават да следят ситуацията със Симеон Славчев. Националът може да акостира на "Герена", но само ако разтрогне договора си с азербайджанския Карабах.

Полусезонът в Азербайджан още не е приключил, като последният мач на Славчев и компанията е 1/4-финал реванш за Купата на страната, който ще се играе на 20 декември. След това ще има повече яснота около бъдещето му.