Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров коментира поражението от Дунав с 0:2 в двубой от втората осмица на efbet Лига.

"Неприятен мач от самото начало, още на загрявката се получи контузия на състезател, червен картон, след това гол, опитахме да променим нещата с тактическата схема на полувремето, но не се получи", коментира наставникът на Арда.

"Безумна постъпка на състезателя, нямаш право още в 20-ата минута да си изкараш червен картон, до тази минута имахме превес, но след това не успяхме да противодействаме, ще видим травмата на Руменов, червеният картон ни обърка плановете, най-голямата грешка беше това, а след това и бързо полученият гол, а след това и бърз втори гол", добави той.

"Те бяха променили схемата на игра, но не можем да променим безотговорността на терена, постъпката беше безотговорна. Опознавам състезателите, по-важно е как ще изглеждаме през новия сезон, на всеки съм дал шанс, имаме доста работа да вършим, а на кое място ще завършим ще покажат мачовете", завърши изказването си Киров.