В Славия вече се оглеждат за нов централен нападател, след като онзи ден изненадващо клубът обяви раздялата си с испанеца Йон Бакеро. Според информация на „Мач Телеграф“ „белите“ са се насочили към атакуващия футболист на Арда Кърджали Тонислав Йорданов. От клуба вече са отправили предложение към 23-годишния нападател и очакват отговор в близките дни.

LAP.bg
75 снимки

Дори да се стигне до трансфер, то едва ли той ще бъде преди събота, когато Арда посреща именно Славия в мач от осмия кръг на родното първенство. Отборът на Златомир Загорчич остана с Ахмед Ахмедов и младия Борис Димитров на тази позиция. Разбира се, там може да играе и Мартин Сораков, но мястото на младока е на дясното крило.

„Белите“ определено нямат късмет с намирането на централен нападател и последните години. Преди Бакеро там се пробваха хора като Жуниор Мапуку, Калоян Кръстев, Марин Петков, Димитър Рангелов, Ивайло Димитров, Цветелин Чунчуков, Илиян Мицански, Милчо Ангелов, Шикози Мба, Сердер Сердеров и други. Но никой от тях не успя да заблести, така подобаващо за централен нападател на Славия.