Наставникът на Арда Кърджали Стамен Белчев призна, че отборът му не е бил достатъчно креативен при загубата с 0:1 от Славия. Бившият треньор на ЦСКА акцентира, че отборът му е бил малко концентриран в завършващата фаза и акцентира, че играчите му трябва да работят много над този компонент.

„Най-големите проблеми на Арда бяха, че създадохме малко положения, които трябваше да ги отиграем с по-голямо самочувствие. През втората част трябваше да сме по-компактни и агресивни. Изиграхме едно слабо първо полувреме и малко по-силно второ”, започна Белчев.

„Малкото положения, които създаваме, ни пречи да вкарваме по-често. Трябва да сме по-уверени пред вратата и да сме концентрирани. Ние не трябва да бъдем зависими от един футболист, но затова сме 20 човека, така че не се оправдаваме с контузиите”.

„Всяко начало на полусезон е трудно. Днес, това което очаквахме да се случи, не стана, тъй като допуснахме грешки в средата на терена и ще работим, за да се подобрим в атака. Аз знам на кои играчи мога да разчитам и на кои не. Всички трябва да бъдат готови, когато се наложи, да помогнат на отбора”, завърши Стамен Белчев.