Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата от Левски в 9-ия кръг на efbet Лига. Той погледна към позитивите от мача и коментира избора на Младен Кръстаич за нациолания отбор на България.

"В такива мачове, в които играем срещу по-опасни отбори, може би там някъде не съумяваме да намерим точната рецепта и точните моменти. Комуникацията е добра, момчетата се стараят и се опитват да дават най-доброто от себе си.Работихме доста през изминалата седмица, отделихме внимание в защита. До голяма степен се справихме. Не бях доволен от това статично положение, което допуснахме"

"Играта на Арда е позитивна, ако изключим първия мач срещу ЦСКА 1948, който загубихме, ние стояхме добре, но не успяхме да отбележим гол"

"Явно това си е неговото виждане към момента. Той си взема решенията, всеки може да дава съвети, но той е човекът, така че нека да го оставим и надаявам се да успее по-най добрия начин да съживи националния отбор. Надявахме се да има наши в националния отбор, но така е решил, ние ще се стараем във всеки един мач, българските момчета да показват добра и игра и дано някой път са в националния отбор"

Чуйте повече в прикаченото видео