Защитата на Апоел Беер Шева ще бъде най-важното звено в отбора, призна треньорът на тима Рони Леви, който говори пред медиите след заниманието, което домакините проведоха вчера сутринта.

„Трябва да сме съсредоточени, защото мачовете с Арда са два. Работата още не е свършена. Играчите ми са с опит и знаят каква отговорност стои пред тях. Отнасяме се към този мач все едно всичко започва отначало. Концентрирани сме върху себе си, но уважаваме българите. Имат добра атака. Не можем да стоим само в защита, защото ще бъде фатално“, заяви Леви.

официален сайт на Арда
5 снимки

„В първата среща не им позволихме да покажат възможностите си. Ако сега го направим и им дадем територия – ще си платим. Трябва да сме много балансирани, защото ще има и публика“, каза още той.

Единственият, който отпада за мача е Хатем Ал Хамид. Той бе аут и за първата среща, а този път се очаква Дор Миха и Давиде Петручи да стартират от първата минута.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.