Ботев Пловдив приема Арда в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 21:00 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, а в сайта Gong.bg ще проследим най-интересното от сблъсъка на Коматево.

Срещата за „канарчетата” идва между двата мача с АПОЕЛ Никозия в Лига на конференциите. В сряда двата отбора не успяха да си вкарат гол на Националния стадион „Васил Левски”, а реваншът в Никозия е единият четвъртък.

Сезонът не започна по най-добрия начин за пловдивчани, които все още не познават вкуса на победата. Отборът на Азрудин Валентич сензационно загуби от новака Хебър у дома с 0:1, след което отстъпи с 2:3 на Ботев във Враца.

Добрата новина за треньора на домакините е завръщането на Реда Рабей, Самуел Супрайен и Мохамед Брахими, които изтърпяха наказания от по два мача. С травми са единствено Тодор Неделев и Станислав Работов, докато все още без картотека е Рой Херман.

Арда пристига на Коматево след успех с 1:0 над Берое, а кърджалийци отстъпиха с 0:3 на ЦСКА в първия кръг. Аут за двубоя днес са Алекс Петков и Атанас Зехиров, които са контузени. Бразилецът Жозе Едералдо да Силва Жуниор все още няма картотека. В състава се завръща Милен Желев, който изтърпя един мач наказание.

Главен рефер на мача е Ивайло Ненков.