В състава на ЦСКА ще настъпят доста промени за предстоящия утре мач с Арда за първенството. Двубоят е на "Лаута" от 14:15 часа. Старши треньорът Милош Крушчич няма да може да разчита на наказаните Али Coy и Тиаго, а по всяка вероятност Албентоса също няма да вземе участие в срещата.

Испанецът получи разтежение към края на мача с Арда за купата и бе заменен принудително. В отсъствието на получилия червен картон Али Coy на върха на атаката ще застане Евандро, пише "Тема спорт". Именно това е позицията, на която бразилецът е най-силен и сега той ще има възможността да се изяви точно там. Евандро се представи много слабо в Кърджали и бе сменен още на полувремето.

По крилата ще се разчита на Жеферсон и Отабор, а зад централния нападател ще действа Греъм Кери, който отдавна не е получавал шанс за изява сред титулярите. В средата на терена двойката ще е Рубен Пинто и Кристиян Малинов, а 19-годишният юноша на клуба Валентин Антов ще замени Албентоса като партньор на Петър Занев в центъра на защитата.

Като десен краен бранител ще продължи да действа Пламен Гълъбов. Това ще е конфигурацията на състава, в случай че Албентоса пропусне мача заради полученото в четвъртък в Кърджали разтежение. А това е по-вероятното да се случи. 

В групата се очаква да попаднат Денис Давидов и Томи Юрич, които не са играли отдавна. Двамата не бяха сред 18-те за срещата с Арда за купата и изгледаха двубоя от трибуните, но този път вероятно ще седнат на резервната скамейка. "Червените" готвят съвсем различен подход за предстоящия двубой на „Лаута“, като разчитат, че и теренът ще е по-добър.