Реализиралият победния гол в двубоя Берое - Арда Спас Делев беше избран за Играч на мача. Ето и мнението му след победата.

"Мисля, че наградата я заслужава всеки един от отбора, всеки даде всичко от себе си за успеха, с много борба победихме отбора на Берое", коментира Играчът на мача Спас Делев.

"Знаете, че отборът на Берое е доста добър, трябваше да играем по-дефанзивно и да използваме нашите контраатаки, ако аз бях успял да реализирам и другите ситуации резултатът щеше да е 2 или 3 на нула. За един спортист е доста тежко да стои и да не тренира след като на два пъти ме хвана този вирус, вкарах на Берое, гледам напред и се радвам, че радвам феновете на Арда", добави той.

"Нека хората спазват мерките, да се пазят един друг, вирусът го има, трябва да се пазят и по-възрастните хора. Доста дълъг период бях извън терена, доста често получавам схващания отзад в краката, на паузата за националните отбори трябва да поработя върху състоянието си", каза още Делев.

"Всеки един мач е важен, трябва да се възстановим по-добре, в момента мислим за мача с Варна за Купата на България", каза още нападателят на Арда.