Опитният бранител на Арда Пламен Крумов си пожела отборът му да има късмет и да триумфира с Купата на България. Защитникът отличи характера на своите съотборници и си пожела трофеят да отиде в южна България, за да напише Арда своята "златна история".

„Мисля, че първо мачът беше много тежък, с голям заряд и напрежение. Много съм щастлив, че с една отборна игра показахме характер. С оглед на двата мача заслужено продължаваме и сме на финал. Пишем история и се надявам да сме на предпоследната страница”, започна Крумов.

Антон Узунов
84 снимки

„Много характер прояви отборът. Днешният мач, чисто футболно, ни е един от най-слабите през сезона, но бе много важен. Голът през първото част бе ценен и важно бе да не допуснем. Поздравявам Иван Караджов за спасената дузпа, запази вратата „суха”. Супер, затова е там. Днес всички се раздадоха на макс и заслужено стигаме до финал”.

„Спасената дузпа обезкуражи отбора на Славия – това беше важен момент. Господ е написал какво ще стане, така че се надявам да ни даде Купата. Нямаме предпочитан съперник. И двата отбора от другата двойка са стойностни отбори. Ще ги погледаме, но който и да дойде, трябва да го победим, за да вземем Купата. За нея няма второ място. Като дойде мачът, смело напред. Аз съм позитивно настроен”, каза Крумов.

„Разбира се, че ще бъдем аутсайдери. Ние сме клуб на 3 години. За щастие, имаме три-четири момчета, които сме заедно от В група. Пишем история и искаме тя да е със златни букви. Който и да дойде, искам да имаме късмет, да се поздравим с успеха. Когато има фенове на трибуните, е друго. Сега играем нещо като контролни срещи, макар да привикнахме. Надявам се вирусът да изчезне и да се върнем към стария начин на живот. Това беше тежка година за всички, не само във футбола. Надявам се по-скоро да се върнем към нормалния живот”, каза Крумов.

„Съществено значение е финалът за град Кърджали. Хората не са очаквали и в най-смелите си мечти да се класираме, дано да я спечелим. От доста време съм в клуба. Още от Трета лига познавам феновете, когато печелехме там. Футболистите, които сме играли на по-високо ниво съзнавахме, че тези мачове са като тренировка. Дано да сме ги направили горди със своя отбор”, завърши Пламен Крумов.